ثبت مشاور

این ربات با خوردن بتن ساختمان را تخریب میکند

تاریخ : 1396.06.09
نظرات : 0

صنعتگران جوان : امروزه، مجریان عملیات‌های ساختمانی، برای خرد کردن سازه‌های بتنی به تکه‌های بسیار ریز، ماشین‌آلات سنگین را به‌صورت دستی کنترل می‌کنند. تمامی این تجهیزات سنگین، انرژی فراوانی را برای اجرای عملیات مصرف می‌کنند. علاوه بر این آب باید دائماً با لوله‌های خرطومی آتش‌نشانی برای جلوگیری از ایجاد گرد و غبار مضر روی محل اجرای عملیات پاشیده شود. پس‌ از اینکه کار تخریب به‌ پایان می‌رسد، ماشین‌های بزرگ میلگردها را از بتن درآورده و آن‌ها را به ایستگاه‌های بازیافت حمل می‌کنند. در آنجا بتن باید در چند مرحله با کمک خردکننده‌های بسیار قوی خرد شود. آهن‌آلات نیز برای استفاده دوباره ذوب می‌شود. تمامی این عملیات نیاز به ماشین‌آلات سنگین دارد.

 

ربات تخریب ساختمان

 

تکنیک‌های جاری تخریب ساختمان نیاز به انرژی فراوانی برای خرد کردن، جداسازی و تجهیزات دارد. از طرفی هدر رفتن مقدار قابل‌ توجهی از آب در راستای جلوگیری از ایجاد گرد و غبار در حین عملیات تخریب و از سویی دیگر زمان لازم برای انتقال آوارها به ایستگاه‌های بازیافت در خارج شهر از معایب تکنیک‌های حال حاضر روش‌های تخریب ساختمان محسوب می‌شود.

چنین فرآیندی همچنین آب زیادی را برای جلوگیری از تشکیل ابرهای غباری مضر می‌طلبد؛ با این حال، طرح مفهومی ربات یک دانشجوی سوئدی تمامی این مشکلات را به مبارزه می ‌طلبد. ربات بازیافت‌کننده وی با هدف استخراج کارآمد سازه‌های بتنی بدون هیچ اتلاف، غبار یا نیاز به جداسازی طراحی شده و امکان استفاده دوباره از مواد برای ساخت ساختمان‌های بتنی را فراهم می‌کند.

ربات «اومر هاسیومروگلو» از «موسسه طراحی اومئا» از جت آب برای ترک‌دادن سطح بتن، جداکردن اتلاف و بسته‌بندی ماده عاری از غبار و پاک استفاده می‌کند.

یکی از عیوب ساختارهای بتونی این است که برای تخریب طراحی نشده‌اند و تخریب آن‌ها توسط کارگرها به طور آهسته، با سر و صدا و گرد و غبار زیاد صورت می‌گیرد که قطعاً مشکلاتی را برای شهرنشینان می‌تواند به همراه داشته باشد. ‌ربات‌‌ ERO از آب برای شکستن سطح بتون و جداسازی آن استفاده می‌کند و مواد باقیمانده را به داخل می‌کشد. این ربات به خوبی مواد دور ریز و تمیز شده را جدا می‌کند. چیزی که تاکنون دور ریخته شده، جهت استفاده مجدد در بتون ساختمان‌های جدید استفاده نشده است، ولی با این ربات می‌توان آن‌ها را بازیافت کرد. نه گردوغباری تولید می‌شود، نه مواد دور ریزی و نه نیاز به جداسازی مواد است. این وسیله از آب تحت فشار به نام آب تخریب یا hydro-demolition استفاده می‌کند، چیزی که امروزه برای برهنه کردن میل گردها جهت بازسازی پروژه‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

omransoft

کلید واژه ها :
چگونگی تخریب ساختمان
دسته بندی :  صنایع ساختمان

نظر دهید :

نام شما : *
ایمیل شما :*
نظر شما :*
کد امنیتی : *
عکس خوانده نمی شود

بالا